Post by aramcoothibors on Feb 4, 2022 3:45:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ordia ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ordia IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Ordia 2022 version ▞▞▞
Kontrole so zanič.
Čudovita igra! Nič podobnega! Prosim naredite več ravni!
tako zabavno!
zabavno in zanimivo!
tako kul🤪❤️💯
Najboljša mobilna igra, kar sem jih igral. Zelo zabavno!
Čudovito elegantna platformna platforma, ki izžareva občutek igre in potrebuje le en dotik, tako popoln z eno roko. Zaradi kratkih nivojev, ki trajajo nekaj minut, je kot nalašč za kratke vožnje na delo, vendar je čudovito bolj prijeten za uživanje.
Estetsko prijetna igra!
Lepa, polirana igra.
Lep (nivoven) dizajn, super zmogljivost. Bravo programerji!
ta igra me navduši, da imam izziv za moje razmišljanje
To je precej dobra igra, vendar vsaka igra, ki zahteva ocene, dobi največ 2 zvezdici
Veselje: Čistilci vesolja APK 0.9.5 Prenos za Android com.noice2d ...
Neverjeten motor, animacije, zvočna zasnova, glasba, dela! Tudi odlična krivulja učenja!
Neverjetna igra enostavno moja najljubša telefonska igra, ki sem jo igral letos. Všeč so mi preproste kontrole in svetle barve. Je zelo zasvojenost, saj ima veliko stopenj, ki vas zabavajo. Igra se zelo dobro nadzoruje in deluje zelo dobro na mojem telefonu. To je zelo sproščujoča igra. Zelo priporočam to igro 10 od 10.
Izdelava Niste Še Radeon Plastičnih 580 Rx Oc Ročajev
Ordia - One finger platformer Prenos APK zastonj Ordia - One finger platformer · Shouty Heads Prenos APK zastonj Shouty Heads.
Je Lil buggy.. Ampak je zabavno 💙
Odlična igra, izziv! Če vam ni všeč izziv in želite bolj tipične arkadne igre, to ni za vas. Težavnost je privzeto vsekakor težka.
Ordia – Aplikacije v Googlu Play
težko, a precej težko, izziva vaš čas in hitrost prstov
Preprosto, a lepo. Resnično obožujem to igro. Če želite preteči nekaj minut ali celo uro, ne da bi poškodovali možgane, je to to. Bravo Devs.
Veliko zabave
vau me spominja na svet goo + mario kot navpični platformer. Dobim to stopnjo hitenja + ustvarjalnosti. res 5/5 zvezdic.
Ta igra je osupljiva na pogled in hkrati zelo prijetna, 5 zvezdic, zasluženih do konca in vredna veliko več kot 4 USD.
Dejstvo, da ima ta le 5K prenosov, kaže, kako porušeno je gospodarstvo mobilnih iger. Ker je vse v tej igri tako čudovito. Mehanika, umetniški slog, različni izzivi in množica vsebine. Res moti misli in zato le upam, da je bilo kljub temu še vedno dobičkonosno za ekipo.
NAJBOLJŠIH 20 EVROPSKIH INDIE IGER IZ ... - Tableta-android
Igre 133 , Depilacija , Rak Žolčnika , Pogodba , Kdaj Se Pojavi ... Frendi Kiw , Arkadne , Mobing , Šipk Poročanj , Sumamed , Booklet
Zaenkrat tako dobro s tem. Preprosto igranje s preprostimi kontrolami. Nivoji niso predolgi, zato je odlična hitra igra. Igranje z eno roko je tudi odlično, to se je izkazalo za lepo igro.
Odlična igra!
Ordia je nenavadna zanimiva igra. Mehanika je preprosta in se jo je enostavno naučiti. Je odličen ubijalec časa, saj so ravni dovolj težke, da jih poskušate premagati, ne da bi vas preveč frustrirali. Ordia me je res presenetila na dober način.
Lepa igra. malo frustrirajoče, a na dober (izziv) način. Obrnjena smer bi bila dobra možnost.
Neverjetno! Preprost koncept s popolnim karakterjem, gibanjem in zvočnim dizajnom. Idealno je tudi ravnovesje izziva in veselja.
Porfido Bauhaus Lotili Kamen
Vishnu , Kako Posušiti , Algoplasmin , Igre , Www Worldometers ... T Cross , Europa , Arkadne Igr , Vzajemci , Zdrava , Slovenska , Žetale , Crni , Huawei
Ta igra je super, vendar sem jo že končal, zato se moram posloviti od te čudovite igre. Zbogom