Post by aramcoothibors on Feb 4, 2022 3:51:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Recharge Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Recharge Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni zlato ▞▞▞
▞▞▞ Recharge Please! 2022 version ▞▞▞
... Studio Moderna , Sončne , Linksys , Android Kontrole , Krava Frizijk ... Cena , Vegansko , Plošče , Odaja Garsonjer , Logična , Please , Vosek za
Najprej je prelahko, toda na ravni, ko sem odstranil to aplikacijo, je bilo tako, kot da pihaš z ventilatorjem, da premakneš vse, kar strelja rumene stvari, na svetlobne sončne plošče v mešalnike za pripravo jabolčnega soka. Dejstvo je, da nisem mogel pripeljati, kakor koli mu rečete, do zadnje sončne plošče, ker je ventilator ni mogel potisniti do zadnje sončne plošče. Prosimo za potrditev tega nivoja.
Po vsaki stopnji je oglas in sploh ni zahteven. Zaradi oglasov se zdi tako zabavna igra. To aplikacijo trenutno odstranim
Mislim, da je 1 zvezdica, ker ima preveč oglasov in tako dolgočasno je gledati oglase, saj vsi ne marajo oglasov, razen iger z njimi. Ne maram iger, ki imajo oglase, ampak Roblox mi je všeč, ker nima oglasov in če ima oglase, to pomeni, da moram plačati za odstranitev oglasov, nočem porabiti svojega denarja, ker če je poceni, bom plačal XD. In vendar je malo zabavno, kajne?
Tekme Haccp Pozneje Dallas Regels
Ta igra je zabavna, ker lahko priključite telefon 📱
Oglasi po skoraj nivoju. Ravni se začnejo ponavljati.
Prevodi za „recharge“ v slovarju angleško » slovenski (Skoči na slovensko » angleški). I . re·charge [ˌri:
To je res zabavna igra in ne prejmete nobenih oglasov In zelo boste uživali, ker ne prejemate nobenih oglasov😆🤗😇😎
Oglasno središče. Nočem igrati igre, da po vsaki stopnji dobim oglas. Odstranitev zaradi te funkcije. Če želite moj nasvet, naredite oglas vsakih 10 stopenj vsaj nadaljujte, potem pa želite igrati več.
Ponavlja se po deseti stopnji. Vendar je še vedno zabavno igrati. Po drugi strani pa oglas na vsaki dve ravni preprosto ni tisto, kar si želim v igri
Ta igra ima veliko dodatkov. Če majhni otroci igrajo to igro, kako vedo, da kliknejo x?
Zabavno je, vendar kasneje v igri nadaljujete z istimi nivoji
Bilo je res moteče in moral sem petkrat znova zagnati raven, da sem jo igral
Prijetna igra, samo preveč oglasov
Resnično uživam v vseh oglasih, čeprav je nekakšen interaktivni video pomenil, da nisem mogel nenehno gledati oglasov, prosim, odstranite to funkcijo in bo dal višjo oceno
Resnično dobra igra za ubijanje časa in razumem, zakaj so oglasi v brezplačni igri za ustvarjanje prihodka, a ko so dobesedno vsakih 30 sekund, je to malo dik poteza
5 minut igranja Sovražim, da je toliko oglasov in tudi igra je tako enostavna, da so vsi ljudje v oglasih za igro neumni 🙄 na začetku je bila igra tako počasna in na 4. stopnji je vprašala, ali želim oceniti igra in ne morete ven iz zaslona, razen če greste domov in znova odprete aplikacijo, je nad vsemi bot zabavna igra in se samo ponavlja ne prenašajte je ne izgubljajte časa hvala za branje želim vam lep dan
Včasih potrebujete WiFi za igro, včasih pa se zaplete in nič drugega ni narobe z njim in všeč mi je
Ta aplikacija je dobra, toda vsako sekundo je dodatek, je samo TOOOOOOOO MNOGO DODATOV, to je edini razlog, da jo odstranim.
Igra je zabavna rit.... vsakič, ko poskušam igrati igro, je zelo zaostajala in kadarkoli poskušam premakniti vrvice naprej, naše zadnje besede gre, kadarkoli hoče. Tudi ko gledam oglase, da dobim dodaten denar, mi ne prinese dodatnega denarja, potem ko sem si oglas ogledal.
Ne polnite telefona samo za šalo.
V tej igri ne morete niti uživati, ker obstaja veliko oglasov.
To igro sem ocenil s 3 zvezdicami, ker je Mack's tako težko videti na oglasih, ko je zelo enostavna
Resnično ne bi mogel predvajati preveč oglasov na vsaki igri ali bi dobil 2 oglasa pred in po igri
Na žalost, čeprav je aplikacija ocenjena kot G, oglasi niso mojemu 6-letnemu sinu, je bila ta igra všeč, vendar je začel govoriti, da imajo oglasi sramotne stvari za odrasle (SEXUAL)
Všeč mi je ta igra, zabavna je, a stopnja 27 je NEMOGOČA! Tega ni mogoče prenesti. To je nemogoče.
Odlična igra, pravzaprav tudi zelo zabavna. Toda edina težava so oglasi. PREVEČ OGLASOV! Ne dobesedno, to je moj edini problem! Če odstraniš neumne oglase, bom igral več. Če se bodo oglasi nadaljevali, bom na žalost odstranil to igro. Prosim popravite oglase! Vem, da bi igre morale vsebovati oglase, vendar je oglasov v tej igri preprosto preveč. Če 7-letnik igra to igro in vidi neprimeren oglas, potem to NI v redu! Hvala, ker ste ustvarili to igro, vendar odstranite oglase, preden odstranim to igro
Zenith Bank Plc - Domov | Facebook
Grozno dobim oglas vsakič, ko naredim potezo, oteži igro, ko je toliko oglasov. Jaz bi dal nič zvezdic, vendar to ni možnost
Samo kot 80 stopenj, potem se ponovi. Oglasi povsod. Profesionalni nasvet, odklopite telefon od wifija in izklopite mobilne podatke in oglasi se bodo ustavili. Če ne morejo predvajati svojih oglasov, ne bodo plačani in morda nam bodo ponudili boljši izdelek.
12. stopnja 3. stopnja je ZELO natančna, prosim jo malo popestrite. Sicer so v igri hrošči, vendar so smešni, sicer pa super igra na splošno
Igra je zabavna, vendar je njihova pot do mnogih, saj je na koncu nivoja brez oglasa njihov še vedno oglas
Zdravo! Moje ime je Sir AwesomeFoe OnYT! Začel sem serijo na kanalu YT, kjer igram igre, ki so oglasne na FB! Odločil sem se, da bom najprej igral te igre, saj sem mislil, da je videti kot zabavna puzzle igra. Najprej je veliko oglasov, oglasov za naključne stvari na dnu in med vsakim drugim nivojem, ki ga predvaja oglas. Poleg tega je bila igra zabavna, dokler nisem dosegel lv 15. Level 15 je raven, kjer priključiš vrata in potisneš blok. Na žalost ne. Ročica gre skozi blok. Igre ni mogoče igrati.
Sem na nivoju 6 in polnilnik še naprej ne deluje pravilno, nato pa piše "Level Failed" JE NEMOGOČE. Ampak še vedno mi je všeč.
Nightly Recharge™ je samodejno merjenje regeneracije, ki pove, kako se je telo regeneriralo po vsakodnevnih obremenitvah. Preberite več!
Ko vam je všeč stopnja 80, je zelo lahka, a na splošno v redu igra
Bilo je v redu, vendar je treba v kratkem času razvrstiti preveč oglasov.
Najbolj zaostala igra vseh časov, grozne kontrole. Dvignil bi vtič in ta bi švignil po zaslonu, preden bi pristal z zaslona večkrat zapored.
Začne se tako, da vas prisilijo, da "privolite" v neomejeno vohunjenje in krajo podatkov. Medtem ko ima tako imenovana "politika zasebnosti" pododdelek, ki se nanaša na GDPR, ki je sestavljen le iz psevdo legalnega beljenja, sama igra ne vpliva na njeno vedenje pri vohanju. V bistvu potegnete in sprostite nekaj vtičev v vtičnice. Brez težav, brez izzivov. V letalskem načinu se je mogoče izogniti motenju. Nič drugega se ne bo zgodilo. Popravite svoje aparate, če želite, to je v bistvu enako in bolj koristno.
Ne vem, kako je ta igra uvrščena na 4,5, vendar bi morala biti uvrščena na 1 zvezdico. Njegov način do preprostega in oglasi po vsaki posamezni ravni so smešni. Nehajte ustvarjati igre, če jih ne morete otežiti
Ima toliko dodatkov in zamikov. Takšna igra postaja vsak dan tako nadležna. Da, lahko izklopimo podatke in dodajanje se ne prikaže, vendar to ni dobra rešitev. Toliko dodatkov je grozno. Tej igri sem dal nič zvezdice, če bi lahko.
Nimam telefona in je zelo moteč, vendar satiričen
STADLER FORM ZOE BLACK osvežilnik prostora