Post by aramcoothibors on Feb 4, 2022 3:54:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tiger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tiger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch kovanice ▞▞▞
▞▞▞ The Tiger 2022 version ▞▞▞
Ne mogu vidjeti nijednog drugog tigrova na mreži u coop-u i pvp-u kada sam igrao ovu igru uvijek sam igrao sam i ne mogu vidjeti druge tigrove, popravi to brzo i to je razlog zašto sam prethodno deinstalirao ovu igru, ne mogu više čekati pa molim odgovori mi
zabavan je, cool i ima sjajnu grafiku i kontrole, iako mi se više sviđa "vuk" (samo moje mišljenje😀).
Ova igra je bila dobra do nedavnog ažuriranja. Sada je isto kao The Wolf sa svim istim značajkama osim skinova. CP je dodan iz bilo kojeg razloga i sada sam stavljen u servere s tenkovima koji su pucali jer su im atributi vjerojatno visoki jer su igrali duže. Coop i sve ostalo je otprilike isto kao i uvijek, ali mislim da neće proći puno vremena prije nego što ova igra postane P2W. Razmišljao sam da ovo igram više, ali sam siguran da igra neće biti bolja od ove.
... nepravedan Barry White Tiger Family Sim Online v1.0.4 APK for Android ... Family Sim Online (by Area730 Simulator Games) Android Gameplay [HD] - YouTube
Nevjerojatno je i pomozi mi da prestanem uzimati MB dok igram
I ja i moj muž smo kupili premium i naši tigrovi su nestali i pretvorili se u dragulje. Koja šala.
Svidjela mi se igra! ali igrao sam otprilike mjesec dana, ali onda se sljedeći dan ugasila
Jako dobra igrica☺
Zašto ova igra preuzima toliko dodatnih podataka, usredotočite se na nju. Utječe na internetsku mrežu. Ova igra ima vrlo lijepu grafiku i vrlo je nevjerojatna zato sam joj dao tri zvjezdice.
Ova je igrica pre pre zakon igram ju s bratom pre pre dobra
Igra je konačno ažurirana. I dalje prilično pristojna igra. Jedan glavni problem još uvijek postoji. Koji su hakeri. Još uvijek puno njih. Dragulji također ne ispadaju kao prije. Nekad je bilo 10, sada je kao 2 do 5
Ovo beskorisno. igra previše hakera nemojte instalirati ovu igru .najgora igra ikada
Stvarno nevjerojatna igra, ali najgore je što hakera ima ne samo u PVP-u, već iu COOP-u!! Najsmješniji su PVP hakeri koji bi ili kontinuirano koristili vještine za zamrzavanje drugih tigrova ili bi imali 300000 zdravlja i umrli u jednom napadu!!!!! Haker jednom u magičnom pijesku coop neprestano je ispuštao metar svake sekunde blizu početnih vrata!!
Uvijek piše da nemam internet čak i ako mi je wifi odličan
Igrica je super ,najbolja koju sam ikad igrala ♡♡♡
U redu je
Nike Golf THE TIGER WOODS - Sportska majica - gym red/crveno za 485,00 kn (26. 11. 2021.) uz besplatnu dostavu na Zalandu.
Indra: The Tiger, Filmovi na Google Playu
Super!!!!!!!
Jedva celam ke probati
U redu je
Sviđa mi se, ali ova igra trebala bi imati opciju dodavanja još jedne osobe uz upisivanje njihove e-pošte... Kad bismo samo mogli dodati nekoga klikom na korisničko ime i to vam daje opcije da ih dodate kao prijatelja ili ne.
Grrrrrrr, moji tigrovi zapravo podržavaju ljutu jer neki bugovi u igri..., prvo, hakeri, blokirani od strane igrača,
The Tiger - Poklon Studio
Ne trudite se preuzimati, budite sjajna igra, ali je doslovno zaražena hakerima što je čine nemogućom za igranje
ovo je izvrsna igra ako volite tigrove, sklapanje prijatelja, čavrljanje, čarobne stvari, onda vam se ova igra jako preporučuje samo stvar koju sam danas igrao kada je pisalo ažuriranje gdje sam već igrao i 2000 dragulja je previše za tigrova koža, ali to je u redu i zašto moramo imati VIP račun da bismo dobili kožu srebrnog tigra? i samo još nešto, previše ažuriranja često općenito dobra igra. Nadamo se da ćete učiniti potrebne. Hvala
Postoji jedan problem s ovom igrom svaki put kada pokušate povisiti razinu, ona vam daje najmanje dragulja za nadogradnju vještina, a uz to da se igrači više razine pridružuju niskoj kooperaciji, što im je potrebno da uklone te više igrače od pridruživanja utakmicama s niskim udruživanjem i uparuju sve po razuman rang i razina jer je ovo vrlo neugodno biti u kooperaciji s višim igračima kada si igrač nižeg ranga, pa učini nešto po tom pitanju što prije neću se vratiti dok se ne popravi
Sviđa mi se ova igra ova igra nema reklame
Sviđa mi se ova igra, ali uvijek je bila isključena. Imam dobar wifi, ali samo se prekida, što neću to popraviti!
NEMOJ IGRATI OVU IGRCU NA RAČUNALU JER kad želim igrati na računalu BILO JE TREBNO
Priprema za igru: Lutkarska predstava, čitanje i gledanje ilustracija o pozorište izrada s djecom atributa za pozorište. Uloge u igrici:.
Dobro je 😕 ali ima puno lagova i bagova tako da popravite to
Kul igrica predobra je
Previše kvari.
To je dobra igra, ali moj telefon griješi i nadam se da se to neće dogoditi tebi
Sjajna igra i društvo sve igre 10 od 10
Dobra je igrica ali se igra na internetu
Kad igram na pola plave boje
Tiger Accelerator: Free & Without Lag - preuzmite besplatnu aplikaciju za Android mobilni uređaj. APK datoteka.
Nije losa
Igra je nevjerojatna sve je dobro, ali trebali biste dodati još karata moje ideje su močvare divlja tundra tamna šuma prašuma i dodajte ove molim vas hvala
ova igra je dobra ali grafika ove igre je jako loša i soba se može sastojati od maksimalno 8 igrača kao vuk
Vau super igra i prijedlozi za ažuriranja: Možete li dodati bonus škrinje koje sadrže novac, dijamante, vještine, aure, posebne napade, pa čak i tigrove !!! molim te ?