Post by aramcoothibors on Feb 4, 2022 4:06:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiles Hop: EDM Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiles Hop: EDM Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Tiles Hop: EDM Rush! 2022 version ▞▞▞
Спрете да ми пуснете реклами
Това приложение постоянно хвърля реклами в лицето ви дори по време на игра!
Пуснете кафе на смъртно легло за главата си, ще видите реклами, но в една от рекламите показва мястото, където работи баща ми. няма значение, не разбирам защо трябва да имаме реклами, ако имаме музика от YouTube, ако искам да слушам музика Просто ще отида на YouTube музика.
Piano Mikecrack Hop Tiles with beautiful theme song mikecrack in one simple dream piano and tiles hop game
Инструкция по сигнализации ЖД
? N. C
Това е добра игра, но ТОЛКОВА МНОГО РЕКЛАМИ като че трябва да гледате реклама, за да пуснете песен, която виждате, след като пуснете песен, просто е твърде много. Ако решите проблема с рекламата, може да се насладя напълно на играта.
Compatible with Android 4.2+ (Jelly Bean) ... Generally most of the top apps on Android Store have rating of 4+. ... Tiles Hop: EDM Rush!
Какво по дяволите е това? Например, разбирам, че трябва да плащате за лицензирането на песни и други неща, но трябва да гледам реклама, за да пусна песента, след това да гледам реклама, след като пусна песента. Рекламите в самата игра не са голям проблем, тъй като всъщност не ги забелязвате през повечето време, но допълнителните детайли и движение в рекламите по време на игра ще изостават леко дори при най-добрите телефони. Успокойте се с рекламите, момчета.
Стефи
Твърде много реклами, просто твърде много реклами!
Mp3 файловете няма да се зареждат
Melis marinova mojete da mi namerite s cerna cvyat
Кей
Играта е хубава,но се бъгва доста и за това не може да стане 1000 рекорда ми.
Винаги губя на по-високо ниво на тази игра!
Тази игра е толкова яка направо яка🤩😍👍
Обичам това приложение, наистина е една от най-добрите игри, които някога съм играл и фактът, че имат толкова много песни за избор и могат да ви дадат диаманти и да ви позволят да изберете свои собствени песни, наистина го обичам, така че това е 1000/ 10 оценка за мен☺😁
Не мога да кача песни, които изтеглям от приложения за изтегляне на музика, а само тези, които сте изтеглили от MP3 сокове. Това, което вече не мога да отворя, защото телефонът ми има "вирус". Не е много добре, тъй като не мога да кача половината от любимите си песни...
Тази игра😊e е невероятна🌹 Харесвам🙂 тази игра 🤘 но в тази🥳, така че добавянето идва, но аз харесвам тази игра😌 и използвам слушалки😌 тогава гласът е😉 невероятен😝, но всички песни☺️☺️ не са отворени 😤.но. Харесвам тази игра толкова много🥰 в тази танцова маймуна харесвам😊💝🥳🙂🙂 толкова много кой е направил тази игра, не, но тази игра е толкова невероятно чудесна😆 Какво казвам за тази игра, нямам дума, но кога имам. Така че съм пълен със стрес, тогава играя тази игра. Тогава се чувствам 😌 толкова по-добре, че тази игра🥳 е невероятна.
Дадох 2 звезди, защото няма kpop песни и съм фен на kpop, така че, моля, уверете се, че има kpop песни, и хората също го изтеглят заради kpop песни
Харесвам я много много е готина, но повече харесвам роблокс
Не е толкова готино, колкото си мислех 😕 малко разочарован, все още релаксиращ, но все още не съм голям фен
Какво !! Откакто изтеглих това приложение, то продължава да не се зарежда, заспах, докато го чаках да се зареди, моля, поправете този проблем в другия ми телефон, той все още не работи, давам му 1 звезда, за да дам sake ossh God!! Данните ми бяха напразни
Пази игра е супер тя е много готина и самата е много качествена❤❤❤❤😀😀💖🎶🎶🎹✔✔✔🔱🔱😍😍🤗🤗🤗😚😀
Обичам тази игра, че е толкова забавна, че ми помага да се отклоня от историята, която чета на телефона си, тъй като няма да има друг епизод до следващата събота, така че просто ми помогна да се отклоня от нещата, така че да. 100% препоръчвам
🔥
Лал
Йийи
This game is developed by Naya Games (iOS) and Fugo Games (Android). ... Tiles Hop - EDM Rush · Tiles Hop – EDM Rush.
Харесва ми защото има песни 👍
Вашата игра е малко до бърза и благодаря, че трябва да я направите малко по-бавна и тогава мога да се обзаложа, че играта ви е малко по-добра. Вашата игра е.......... Бих казал бърза за деца като мен, аз съм на 8 години и се опитвам да залагам на dance monkey
Еххх, мисля, че е добре, но малко изостава и има добавка всеки път, когато направиш песен или преди да направиш песен. Но освен това играта ти е добра.
Много добра игра сте направили,аз съм аз играл и много ми харесва,сега пак я тегля понеже си бях изтрил!🤩🤩🤩
Хубаво .но ако потърся любимата си песен, ще покаже, че „няма такива песни“ Опитайте се да разрешите това
Тази игра е гадна, защото те продължават да местят кутиите и аз продължавам да умирам, което ме прави толкова досаден
Песните не са истинските, но ми харесвате.
Това е просто реклама, облечена като игра. Напълно невъзможен за игра, не си губете времето за изтегляне.
Йнлкмошпоиът
До е Добре но е ногодобо
Ако тази игра нямаше реклами... Това щеше да е най-добрата игра 7/10.
Добавете NCT и Stray Kids, тъй като техният вид музика е идеален за играта и аз ще я увелича до пет звезди. Стан NCT, бездомни деца и Ateez.
синхронизирането ви е МНОГО изключено и играта няма начин да го коригира до мястото, където съвпада с музиката (известна още като вашата ежедневна мобилна игра за грабване на пари)
Cartoon cat
Тази игра е супер 😘😘😘
Magic Piano Tiles - Piano Games & Tiles на компютър с Windows ... Play Free Games Online. Play Car Rush game on PC ... Tiles Hop: EDM Rush!
Be, би било страхотна игра, но ви позволява да играете два пъти и след това непрекъснато не успява да изтегли песента, ако оправят тези пет звезди.