Post by aramcoothibors on Feb 4, 2022 4:18:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clumsy Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clumsy Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack denar ▞▞▞
▞▞▞ Clumsy Ninja 2022 version ▞▞▞
Odlična igra, res zabavna, vendar sem porabil denar za dva paketa in naslednji dan je bilo treba pakete kupiti, jaz pa nisem imel predmetov. Priporočam, da kupite igro, vendar ne zapravljate denarja zanjo
Md. Rubel Hossain v skupini BCS Bank and Other Job Ninja (BBN) · 15. januar ob 01:30 · #উপাধি. ১) রবীন্দ্রনাথ ঠাকুরকে
To je res zabavna igra, ponavadi prenesem igre na android in se po 2 dneh naveličam, toda ta je zasvojenost in dejstvo, da se lahko igraš z ninjo in ga vržeš v zrak itd., je tako smešno! Dobra igra, upam, da bomo videli še več takih
V redu, urejam pregled in ta igra mi je všeč 1. NI OGLASA IN JE NEVERJETNA 2. Naj se Kira odklene na enaki ravni 20 3. Ko moram kupiti predmete, vendar moram več trenirati, ne morem . 4. Dragulje je tako težko dobiti. Poskrbite, da boste dragulje lažje dobili in trajalo bo veliko časa, da se dvignete na raven. 5. Všeč mi je čudna črna in imam rada drugačne barve, vendar stanejo dragulje in imam samo en dragulj, ker sem ga vse uporabil pri preskakujočih opravilih, ker je težko tako težko kot res težko in- Nič več prostora.
Igram že leta in ko igram, mi to vedno dvigne razpoloženje, zato priporočam. Samo če želite vedeti, jih lahko vržete v vesolje
vsakič, ko odprem aplikacijo, se začne na začetku, bil sem na stopnji 99 in izgubil sem ves napredek, plačal sem za kostume, ta igra je zanič
Všeč mi je igra, zabavna je in veliko lahko narediš, toda vsakič, ko zapustim aplikacijo, tudi če je le nekaj minut in se vrnem, sem nazaj na ravni 1! Bil sem že 21. stopnje, saj sem med potovanjem igral 5 ur zapored, potem sem po nesreči zapustil aplikacijo, ko sem se vrnil vanjo kot nazaj na 1. stopnjo! PROSIM, popravite to!
Všeč mi je ta igra, vendar sem pred 2 mesecema izbrisal to igro, ker ga treniram 1 mesec, nato pa pride do zamika in gre na stopnjo 1, treniram ga od stopnje 1 do stopnje 13
Nespretna Ninja: Top 10 nasvetov, trikov in goljufij, da ...
Zelo dobra grafika igre je odlična, vse je super, le da je nekatere stvari težko zgrabiti, kot je balon, ki ga na koncu poskočim, namesto da mu ga dam. Ampak razen tega priporočam.
To igro sem igral večkrat in užival. Po nesreči sem ga odstranil, nato sem kasneje (zdaj) šel na namestitev in imam težave z nadaljnjim sprejemanjem pogojev bla bla bla. Zahteval je tudi dovoljenje za upravljanje in klicanje iz aplikacije, zahteval je tudi dostop do stikov!!? Nenavadno sem takrat sprejel, vendar mi igra preprosto ni pustila nadaljevati (samo s pritiskom na nadaljevanje), nadaljevala pa se je s pojavnimi okni za informacije o igri. Zdi se, da je res SLADO!!
Marec 7, 2015 Ostrostrelska simulacija za iOS in Android naprave, z drznimi misijami, ... Clumsy Ninja - pomagajte malemu nerodnežu pri treningu.
VIDEO | FREDERIC CHATEAU
Ta igra je zabavna! Lahko pa je dolgočasno. Igra je zelo dobro narejena! Smešno je. Zabava. In ko prideš dovolj visoko. Lahko boš dekle na sliki. nisem prišel tja, ampak. Ustavil sem se na stopnji 11, ne vem zakaj, vendar je bilo zabavno, dokler je trajalo! Upam, da uživate v tej igri.
NE PRENOSITE! Všeč mi je bila ta igra in z veseljem sem jo ponovno namestil. Na žalost ne shrani vašega napredka, zato ne glede na to, kako dolgo igrate, če zaprete aplikacijo, izgubite ves napredek in morate začeti znova.
Noro!! Prevec je neroden ampa vseeno je kul
pro tayson slo fortnite gtehnic scorplz aljazek juretrsanblond rok cobl vidus dinotti ninja bossb smidi nik vuga player nasveti not aleks fortnite pro
Svojih podatkov nisem dvakrat shranil. Vsakič, ko znova odprem igro, se začne znova od začetka. Kar je moteče, saj resnično uživam v igri
Igre so dobre, vendar imam zamike, ne morem se prijaviti v google play, ni odgovora razvijalca, pustim samo 2 zvezdici. (septembrska posodobitev 2021)
:*
Dobra igra, toda moj neumni ninja noče skočiti z dolge luči in bodisi pade ali pa se obrne in ODHODI in to ne bo štelo kot točke za dolge luči in ta igra je pravkar naredila tisto, kar naj bi bilo v redu dober dan z lepim piknikom v super frustrirajoč dan, mislim, da se mi roke tako tresejo, da ne morem niti tipkati brez samodejnega popravka.
To sem igral tolikokrat in mi je bilo všeč! Toda po nekaj mesecih sem se odločil, da ga ponovno prenesem, a ko sem to storil, je pisalo, da moram sprejeti nekaj vprašanj. S tem sem bil v redu, dokler ni postavil ZELO OSEBNIH VPRAŠANJ! želel je, da dovolim dostop do svojih stikov, dovolim dostop do mojega telefona, dovolim dostop do MOJEGA E-POŠTA in še hujša osebna vprašanja. Font prenesite to, razen če želite, da vdrejo v vaš telefon ali celo povzročijo virus, ker sem to takoj izbrisal v 2,5 sekundah.
To igro igram od svojega 7. leta, zdaj imam 31 let in lahko ti povem, da je neverjetno, jaz sem na ravni 5782. napredek.
Ko igram to, se je igra začela izboljševati naslednji dan, moja raven je šla na 1 in izgleda, da gre za hrošč, ponastavitev vseh mojih predmetov in mojega značaja
Dobra igra. To je vse, kar imam za povedati. Igrate lahko dolgo časa. Edina težava je, da morate počakati, da bodo vaši predmeti "popravljeni". Do takrat jih ne morete uporabljati.
Včasih mi je bila ta igra všeč, zdaj pa je zanič!! Bil sem na 30. stopnji in to igro sem igral VSAK DAN. S to igro je cel kup težav, vendar sem jo vseeno igral. Danes sem šel po denar od svoje jablane in bambusovega poganjka, toda .. SILELO ME, ZAČNEM ZNOVA!! Zaradi IGRE sem dobesedno začel jokati. prosim popravi to! to je zame velika težava! Priporočam, da te igre ne igrate!
Ne prenehajte posodabljati te popolne igre, še vedno bi lahko bila velika, samo dodajte ravni, kjer se ninja lahko bori proti svojim sovražnikom (uporabljeno orožje, spretnosti in ustvarjalnost za premagovanje sovražnikov), več načinov za pridobivanje zlata, več načinov za interakcijo z okolica n ninja (kot bi se lahko pogovarjal z ninjo) ... veliko več idej, če samo poskusiš ... in brez pritiska, v redu? Samo naredite to korak za korakom, vendar prosim, ne prenehajte delati na tej igri!! Zelo mi je všeč ta igra, ker želim biti uspešen sensei haha
To je odlična igra in je na začetku res zabavna ... Toda kasneje postane res dolgočasna, vendar ima veliko novih stvari za odklepanje, zato porabim svoj čas za to ... Najslabše pa je, da vsakič, ko odprem kamero, tako da se ninja lahko fotografira z mano ...dobim obvestilo, da se je aplikacija zaprla.. Prosim, popravite to .... Ker sem tudi jaz naložil to igro pred nekaj leti in takrat je bila ta igra popolna in sem je lahko celo fotografiral.....,.....,..... .,. ..............................
Kot mnogi drugi, imam rad igro. Enkrat sem prišel na najvišjo raven in odstranil igro iz telefona. Pred kratkim sem jo znova namestil, ker se je zdelo, da so igro nekoliko posodobili in sem jo želel ponovno preizkusiti. Po namestitvi teža pojavnega okna politike zasebnosti zapusti zaslon, potem ko kliknete Sprejmi, odpre se okno, v katerem ga lahko preberete. Podporo sem poslal po e-pošti in vse, kar dobim, so robotska avtomatska sporočila. Vrnila sem e-pošto dveh "različnih" ljudi z enakim, natančnim, dobesednim sporočilom.
It's just to give an idea of how infinitely stupid and clumsy I was back then. ... Beautifully detailed, fully adjustable NINJA type hood.
ponovno namestil, že prej mi je bil všeč, toda mojih podatkov o ravni in polovice mojih nakupov ni več. vsi moji graditelji kovancev, kot sta drevo in piščanec, so izginili, bil sem nad 20. stopnjo in sem na 1, moj nakup je obnovil samo stvari bota, ne drugih, kot je zimski trampolin ali druge stvari.. razočaran, moram dobesedno znova zagnati igra 🤧☹ Nisem prepričan, če bi se zdaj trudil...😭 poslal e-pošto, odgovora še ni bilo.
V redu, naj to razumem, to je zabavna igra, toda ko sem zaprl aplikacijo za 30 sekund, da se odpre YouTube, se vrnem in Boom, ves moj napredek je izginil, to se dogaja že od androida 11, prosim popravite to in bi ga ocenil s 5 zvezdicami in zelo bi bil poln, če bi to storil
Sem na nivoju, kjer ne morem napredovati, ker moram obvladati vse predmete, vendar imam 4 od 5 stvari, ki niso bile popravljene, in moram čakati skupaj 134 tednov, dokler se ne popravi, kaj je je s tem narobe? Prav tako moram počakati, da se popravijo moje piščančje jajce, želod, bambusovo drevo, čebelnjak, pa tudi češnjevo drevo, ki traja enako časa kot moji predmeti, ki jih moram obvladati? To želim čim prej popraviti, ker sem žalosten, da ne morem napredovati, ker ne morem preskočiti
Všeč mi je igra, vendar sem včeraj kupil 30$ kovancev in draguljev in sem bil na 5. stopnji, ko pa sem šel danes igrati, mojih nakupov ni bilo več in sem se vrnil na raven 1.
Večina iger me bo včasih dolgočasila, a ta igra mi lahko ostane za vedno. Všeč so mi vse funkcije, na začetku je morda nekoliko zamujalo, zdaj pa se trenutno nisem srečeval preveč pogosto. In nova posodobitev me je navdušila, ko so se odločili odstraniti oglase. Veselim se nadaljnjih posodobitev
Ta igra je bila moje otroštvo, vendar nikoli ne shrani in ne morem pravilno pritisniti gumbov. Prosim popravi 🙏
Ta igra je supr moja mlajša sestra bi jo skos igrala ampak mi je na fon full težko naložila